FERDİ klasik soruyu sorayım :lol: :lol:
nerden aldın ?
kaça aldın ?
nasıl monte ettin ?.........
filip34 demiş ki:Çok isyankar gördüm sizi. Ama bende size katılıyorum full donanım için 3 milyar fazladan veriyorsun. Sonradan tamamlasan 6 milyar
Tabii abi. Ne verecem 3 milyar. :mrgreen: Sonra sıkıntıdan patlayacağım; Aracın her yeri boyalı ve aksesuarlı olacak zaten, tam takır, ee? Bana ne kaldı? :)CHIEF demiş ki:olsun bizde ugraşır 1 milyara hallederiz :P :P :P dimi Devrim...
Devrim demiş ki:Tabii abi. Ne verecem 3 milyar. :mrgreen: Sonra sıkıntıdan patlayacağım; Aracın her yeri boyalı ve aksesuarlı olacak zaten, tam takır, ee? Bana ne kaldı? :)CHIEF demiş ki:olsun bizde ugraşır 1 milyara hallederiz :P :P :P dimi Devrim...
İyi ki Authentique almışım da meşgale ve uğraşı oluyor benim için. :) Yoksa aracımı bu kadar sever miydim? :D
Devrim demiş ki::) Yok be Tufan... Benimki de geyik aslında. İsterdim tabi üst model. Ama asıl 80hp için isterdim.
Dynamique aracım da olsa, yine uğraşacak bir taraflar bulurdum sanırım. O gümüş renkli havalandırma çerçeve ve çıtaları bu kez siyaha boyardım herhalde. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
filip34 demiş ki:Selam,
Benim bir arladaşım var oto döşemeci, Sultançifliği sanako sanayi sitesinde. Ben oradan aldım 3.5m gitti metresi 5 ytl falan.. Yapmaya değiyor.
Ferdi
Abi bence süper yapsalar da düşer diye düşünüyorum. Her taraf cam. Isı ne kadar sabit kalabilir ki? Bu noktada haksızlık etmeyelim diyorum.Murat demiş ki:Yaaa bizim aracın yalıtımına bayılıyorum.Dışarısı 2 derece ve arabada kalorifer çalışıyor.Hee arabanın içi ısındı kaloriferi kapatayım diyosunuz hemen iç sıcaklık düşüyor...
Murat demiş ki:Devrim demiş ki:Abi bence süper yapsalar da düşer diye düşünüyorum. Her taraf cam. Isı ne kadar sabit kalabilir ki? Bu noktada haksızlık etmeyelim diyorum.Murat demiş ki:Yaaa bizim aracın yalıtımına bayılıyorum.Dışarısı 2 derece ve arabada kalorifer çalışıyor.Hee arabanın içi ısındı kaloriferi kapatayım diyosunuz hemen iç sıcaklık düşüyor...
:roll:
Devrim yalıtım olursa araç içinde bukadar hızlı ısı düşüşü olmaz.Zaten soğuk olan sabahlarda araca bindiğinizde aracın iç sıcaklığı dışarıyla aynı yani hemen hemen 1-2 derece farketmeli ama Renault olduğu için farketmiyor :D Neyse genel olarak ısı yalıtımı çok önemli zaten ısı yalıtımı olsa ses konusunda ekstra bir yalıtım yapmamızada gerek kalmaz...
Bu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 152 misafir