Clio 3 kasetçalar aux

Aracımızda bulunan ya da sonradan döşediğimiz ses üniteleri, hoparlörler ve diğer cihazlar.

Clio 3 kasetçalar aux

İleti modrizzt » 23 Ekim 2015 01:48

Arkadaşlar merhaba, 2006 clio hb ile aranıza katılmış bulunmaktayım. Benim şöyle bir sorumum var, internette baktığımda cd çalar bulunan radyolarda basit bir işlem ile aux eklenebiliyor. Ama kasetçalarlı radyoya bu işlemi yapan henüz görmedim, aranızda yapmış olan var mı? Eğer olmuyorsa cd çalarlı orj clio radyosu alıp aux mu eklemeli yoksa direk ayrı bir radyo mu almalı?
modrizzt
ACEMI ER
ACEMI ER

Marka & Model: ClioIII
Motor Tipi & Gücü: 65hp
Kilometre: 0
İsim ve Şehir: İstanbul

Re: Clio 3 kasetçalar aux

İleti lal3455 » 19 Mart 2016 00:31

arkadasım hıc o sekılde yorma kendını bence basıt kaset yapılı aux lar var kasetı takıyorsun kablosunuda aux a tak ıslem tmm dır :))kaset adaptor dıye aratırsan bulabılırısın ben o sekılde kullanıyorum gayet memnunum
http://www.hepsiburada.com/minton-lgc-1 ... AlOM8P8HAQ
lal3455
UZMAN ONBAŞI
UZMAN ONBAŞI

Marka & Model: ClioIII Still Paket
Motor Tipi & Gücü: 1.5 DCI 65hp
Kilometre: 100000
Yakıt: Total Eurodiesel
Lastik Markası: MİCHELİN 185/60/15
İsim ve Şehir: HAKAN-İST

Re: Clio 3 kasetçalar aux

İleti bitsedegitsek » 19 Mart 2016 13:04

Artık cd-mp3 ile kimse uğraşmıyor, uğraşmak istemiyor sanırım. Bende güncel parçaları takip etmek için aux kablosuna telefonu bağlayıp spotify'dan dinliyorum. Bu şekilde arzu ettiğim tarzı herhangi bir indirme veya şarj gerektirmeden dinleyebiliyorum. Sonsuz bir müzik arşivini yanında gezdiriyorsun ve güncelleme derdide yok.
bitsedegitsek
ASTSUBAY ÜST ÇAVUŞ
ASTSUBAY ÜST ÇAVUŞ

Marka & Model: ClioIII
Motor Tipi & Gücü: 1.5 dci 65 bg
Kilometre: 140000
Yakıt: Shell
Lastik Markası: Petlas
İsim ve Şehir: Fatih İZMİR

Ses ve Müzik Sistemleri

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 5 misafir