ugur_yavuz demiş ki:Beyler, Hepsiburada dan aldığım SVS marka sileceklerde, sileceğin göbeğindeki pim paslandı ve sürücü bölgesinden "kabak" gibi gözüküyor. İnsan 50 kuruş daha pahalı yapar ama o silecek pimini en azından bi boyar. Olmadı, performansı çok iyi ama o pas beni deli ediyorrr üleeynnnnn :lol:

ugur_yavuz demiş ki:SVS sileceklerdeki pas problemi ile ilgili SEGEREK firması ile irtibata geçmeye çalıştım, adamlara 3 tane mail attım sallamadılar bile.
Bende gördüğüm her foruma yazıyorum sileceklerler pas tutuyor, almayın diye. Hatta hepsiburadaya bile paslı fotoğraf ekledim ama koymadılar henüz siteye..

ugur_yavuz demiş ki:SVS sileceklerdeki pas problemi ile ilgili SEGEREK firması ile irtibata geçmeye çalıştım, adamlara 3 tane mail attım sallamadılar bile.
Bende gördüğüm her foruma yazıyorum sileceklerler pas tutuyor, almayın diye. Hatta hepsiburadaya bile paslı fotoğraf ekledim ama koymadılar henüz siteye..

Aynen. Ben de direksiyon kılıfını eklemeye çalıştım. Fotoğraf dosyalarını gönderdim ama hiç eklemediler!.mosengul demiş ki:...Hepsiburadanın resimi eklenmesini beklemeyin; ben direksiyon kılıfının resimlerini eklemeye çalıştım ürün resminden farklı diye eklemediler artık hepsiburadanın yorum bölümüne hiç güvenmiyorum.

Bu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 3 misafir