ELT demiş ki:Dört yıl olmadı ama 63bindeyim. Yakında servis ışıgı yanar...İndirimli 995TL ....Daha ucuza nasıl halledebilriz acaba? Önerilerinizi bekliyorum...

asiiwett demiş ki:uzun yola çıkmama 1 ay kaldı acil bakıma sokmam lazım.servis 995tl fiyat çıkardı. triger bakımı + yağ+ filtre seti..çok fazla...parçaları alıp ustaya gidice. oturduğum yer küçük orjinal parçayı nette arıyorum yardımcı olacak var mı? triger seti alırken v kayışı gergi bilyası set içinde i olur ayrı mı alınır yardım lütfen..

asiiwett demiş ki:trigeri değiştirirken V kayışını da değiştirmeli miyim onun değişim zamanı nedir?

asiiwett demiş ki:trigeri değiştirirken V kayışını da değiştirmeli miyim onun değişim zamanı nedir?

planetearth demiş ki:asiiwett demiş ki:trigeri değiştirirken V kayışını da değiştirmeli miyim onun değişim zamanı nedir?
kayış ömrü renaultta 4yıl yada 60.000 km dir. Triger setinin değişim zamanı geldiyse v kayışıda değişmelidir. Çünkü v kayışı koparsa; triger setinin kopmasına veya sente atlamasına sebep olabilir.

Bayram demiş ki:planetearth demiş ki:asiiwett demiş ki:trigeri değiştirirken V kayışını da değiştirmeli miyim onun değişim zamanı nedir?
kayış ömrü renaultta 4yıl yada 60.000 km dir. Triger setinin değişim zamanı geldiyse v kayışıda değişmelidir. Çünkü v kayışı koparsa; triger setinin kopmasına veya sente atlamasına sebep olabilir.
Yanlış bilgi
V kayışı koparsa araç sarj etmez yolda kalırsınız
Sente atlaması çok mantıklı değil bir kere atladıysa bir kere daha atlayabilirki o zaman durum kötü bence sente atlamaz atlatılır buda ustanın montaj hatasıdır
V kayışı maliyetli bir parça değildir
Triger kayışındaki gibi yüke binmediği için gözle kontrol edilerek değişimine karar verilebilir

planetearth demiş ki:Bayram demiş ki:planetearth demiş ki:asiiwett demiş ki:trigeri değiştirirken V kayışını da değiştirmeli miyim onun değişim zamanı nedir?
Yanlış bilgi
V kayışı koparsa araç sarj etmez yolda kalırsınız
Sente atlaması çok mantıklı değil bir kere atladıysa bir kere daha atlayabilirki o zaman durum kötü bence sente atlamaz atlatılır buda ustanın montaj hatasıdır
V kayışı maliyetli bir parça değildir
Triger kayışındaki gibi yüke binmediği için gözle kontrol edilerek değişimine karar verilebilir
Bir arkadaşımın clio marka aracında v kayışı kopup triger kayışına sıkışmıştı ve üst kapak açıldı. bilgi yanlış değil. Triger kayışı yeni değiştiği halde v kayışından dolayı böyle bir problem yaşandı. Sente hatası montajdan değil, v kayışının anlattığım duruma sebep olmasından dolayı.
http://www.renaultfanclub.com/clio-2-fa ... aslar.html bu linktende başka bir kişinin v kayışından başına gelenler anlatılıyor. Yanlış bilgi dediniz ama yanlış bilgi vermedim.

Bu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 2 misafir