Clio 3 hararet gösterge sorunu

Araçlarımızın tüm elektrik ve elektronik donanım ve aksamlarıyla ilgili konular.

İleti mahi01 » 07 Mayıs 2020 10:48

To select office in the product key that appears, go to office.com/myaccount and install it. From which you will get your office page and you are office.com/setup for more information.
mahi01
ASTSUBAY BAŞ ÇAVUŞ
ASTSUBAY BAŞ ÇAVUŞ

Marka & Model: ClioIII
Motor Tipi & Gücü: 1.5DCI 65hp
Kilometre: 0
İsim ve Şehir: mahi,london

Re: Clio 3 hararet gösterge sorunu

İleti Asya61 » 12 Ekim 2023 20:49

Aracımın termostadını değiştirdim. O andan itibaren hareket göstergesi sürekli 6. Kademeye çıkıp hemen düşüyor. Eski termostadı taktık düzeldi. Tekrar mahle termastat taktırdım yine aynı. Radyatör, devirdaim en sonda beyin i değiştirdim . Şimdi düzeldi gibi ancak yine 2. Çalıştırmada biraz çıkıp düşüyor. 1. Kademe fan geç açıyor anladığım kadarı ile . Bu sorunu düzelten var mı? Çok yordu beni . Yardımcı olabilir misiniz?
Asya61
ACEMI ER
ACEMI ER

Motor Tipi & Gücü: 1.2
Kilometre: 200000
Yakıt: Benzin
Lastik Markası: 185/6915
İsim ve Şehir: Savaş Giresun 42

Re: Clio 3 hararet gösterge sorunu

İleti Guntac » 10 Mayıs 2025 11:19

Arkadaşlar merhabalar 2010 clio 3 1.2 otomatik aracımın hararet göstergesi 1. Çizgide sabit kaldı. Ustaya götürdüm termostat dedi sagem marka termostatla değiştirdik (orjinali artık üretilmiyormuş piyasada yok) bu seferde hararet 3. Çizgiye çıkıyor fan açıp 2. Çizgiye düşüyor ve bu sürekli tekrar ediyor 3 km de bir gibi. Başka bir termostat daha taktık aynı sorun devam ediyor. Sorun ne olabilir daha önce yaşayan var mı benzer bir sıkıntı. Bu arada başka ustaya da götürdüm bunun için normal diyor ama 1 senedir harareti 2. Çizgide sabit kalan araç şimdi dalgalanma yapıyor bence normal değil yani.
Guntac
ACEMI ER
ACEMI ER

Motor Tipi & Gücü: 1.2 otomatik
Kilometre: 97000
Yakıt: Opet
İsim ve Şehir: Guntac Guzel istanbul

Önceki

Elektrik & Elektronik

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyenler: Google [Bot] ve 5 misafir