Alfie demiş ki:Benim yol bilgisayarında ortalamam 6.6 sabitlendi. Daha da aşağıya inmiyor. Sizde o kaç yazıyor? 4.4 mü?
Bahadir demiş ki:Alfie demiş ki:Benim yol bilgisayarında ortalamam 6.6 sabitlendi. Daha da aşağıya inmiyor. Sizde o kaç yazıyor? 4.4 mü?
Valla bende 4.4 sabit gidiyorum şuan. O da klimalı kullanımda. Artık şehir içi klimayı kapatmıyorum. Çok sıcak çoooookkk. Bu arada alfie bilgisayarı sıfırlayıp tekrar denesene. O zaman belki daha sağlıklı sonuçlar elde edebilirsin. Tabi yakıt aldığında sıfırlaman senin için daha iyi olur. Ben şuan 100 ytl ile 620-640 arası bir km yapıyorum. Araç 9550 km'de.
Murat demiş ki:Alfie demiş ki:Ben vites geçişlerimi yüksek devirde yapıyorum. Siz kaç devirde yapıyorsunuz? Ayrıca klimayı aktif olarak kullanıyor musunuz?
Selamlar vites değişimlerini 2100-3500 devir aralığında rahatlıkla yapabilirisin..
Alfie sen biliyorsundur bunları ama yinede yazıyım ben..
Her yakıt aldığında yol. bilg. verilerini sıfırlamanı rica edicem..
Yokuş aşağı inerken aracın viteste ve ayağın gazda olmayacak..
Uygun yolda uygun viteste gitmek çok önemli..
Klima açık olsada pek önemli olmaz (discowery kanalda denediler cam açmak ile klima açmak arasında yakıt sarfiyatı aynı)
Ben istanbulda 4,9-5,5 arası değerler yakalıyorumm yanii..Bence kullanım tekniğinle alakalı olabilir..
Bu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 3 misafir