Devrim demiş ki:Ben de bu aralar şehir içinde 4.4'te tutmayı başardım. Ama şehir içi olunca ne yaparsanız yapın artıyor ortalama.
Trafik ışıklarının sıklığı, kavşak sıklığı, diğer şofölerin sürüş alışkanlıkları derken ortalamanın 5.3'e çıkması işten bile değil...
IVANHOE demiş ki:Arkadaşlar mrb. Benim aracım 1.5 65 hp olandan. 10.000 den önce 4,5 civarı felan yakıyordum. Bakımdan sonra 5 in üstüne çıkmaya başladı (5,5 şu anda şehirçi kullanımda) gerçi havalar ısındı genelde gündüzleri klima açık gidiyorum ama bana biraz fazla gibi geliyor. Birde ben mazot 3 lirayı geçtikten sonra eurodizel almaz oldum normal mazot almaya başladım onuda petrol ofisinden alıyorum genelde şimdilik bir şikayetim yok ama acaba hatamı ediyorum zararın neresinden dönersem kârmı yoksa böylemi devam etsem bilmiyorum.
IVANHOE demiş ki:Arkadaşlar mrb. Benim aracım 1.5 65 hp olandan. 10.000 den önce 4,5 civarı felan yakıyordum. Bakımdan sonra 5 in üstüne çıkmaya başladı (5,5 şu anda şehirçi kullanımda) gerçi havalar ısındı genelde gündüzleri klima açık gidiyorum ama bana biraz fazla gibi geliyor. Birde ben mazot 3 lirayı geçtikten sonra eurodizel almaz oldum normal mazot almaya başladım onuda petrol ofisinden alıyorum genelde şimdilik bir şikayetim yok ama acaba hatamı ediyorum zararın neresinden dönersem kârmı yoksa böylemi devam etsem bilmiyorum.
Aylan Hanım; Eğer "kısa mesafe"den bahsetmeseydiniz, servise gidip bir kontrol ettirmenizi tavsiye ederdim. Gerçi yine tavsiye ederim ama belirtmek isterim ki kısa mesafeli kullanımlarda, her ne kadar az kullanıyormuşuz gibi olsa da aslında verimsiz bir kullanım sergiliyoruz.aylan demiş ki:...arkadaşlar ya bende kusur var yada arabada benim araç 5,9 ile 6,1 arasında yakıyor şehir içi. sizin değerler bunun yanından bile geçmiyor. acaba kısa mesafe kullanmamın bulunla bir alakası varmı?...
Bu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir