krank demiş ki:Bazen yol rampa aşağı gibi duruyor ,ama araba gaz yemiyor, navigasyona baktığımda yavaş yavaş rakımın arttığını görüyorum. Yol bazen rampa aşağı olsada rampa yukarı gibi durabilir ya da tam tersi. Diyeceğim şu ki düz yolda clio 3 1.2 170 i geçmiyor, hatta gps verilerine göre gösterge 5 km kadar hatalı gösteriyor.Bu bahsedilen 180 lerin 200 lerin benim açımdan tek açıklaması iyi bir eğim olduğudur.

onurksk demiş ki:Geçenlerde hazır yanımda hanım yokken bi deniyim dedim izmir - aydın otobanında 170 Km hıza çok zorlanmadan rahatça ulaştı ama sonrasında pek hızlanmaya niyetide yok gibiydi yeter gibilerinden bende zorlamadım belki 180 olurdu bu boyuttaki bir araba için bu hız çok bile anlık tüketim zaten uçuştaydı :)

onur-d demiş ki:şekil yapan bir focusun peşine takıldım otobanda arabada 3 kişiydik herhangi bir amacım yoktu o bastı ben bastım adam mesafe açamadı 15-20m arasında önümdeydi ve mesafe yavas yavas kapanırken peder beyın kes şu gazı demesiyle ibreye baktım 185 olmuş hiç anlamadım çok rahat 190 ve üstünü görebilir hafif eğimli yada düz yolda ama bayır yukarı yemez :D

furkansahin demiş ki:onur-d demiş ki:şekil yapan bir focusun peşine takıldım otobanda arabada 3 kişiydik herhangi bir amacım yoktu o bastı ben bastım adam mesafe açamadı 15-20m arasında önümdeydi ve mesafe yavas yavas kapanırken peder beyın kes şu gazı demesiyle ibreye baktım 185 olmuş hiç anlamadım çok rahat 190 ve üstünü görebilir hafif eğimli yada düz yolda ama bayır yukarı yemez :D
Zaten arabalara bir adet baba bindiğinde hız limitleyiciye gerek kalmıyor :)

batuavran demiş ki:onurksk demiş ki:Geçenlerde hazır yanımda hanım yokken bi deniyim dedim izmir - aydın otobanında 170 Km hıza çok zorlanmadan rahatça ulaştı ama sonrasında pek hızlanmaya niyetide yok gibiydi yeter gibilerinden bende zorlamadım belki 180 olurdu bu boyuttaki bir araba için bu hız çok bile anlık tüketim zaten uçuştaydı :)
benim satma sebebimin başında gelen ilk neden yüksek performansta aşırı yakıt tüketimi idi ben normal ana yolda 170 i görüyordum ama anlık yakıt kısmını kapatıyordum... 2.si de koyu renk olduğu için çizikleri gösteriyordu...

onur-d demiş ki:batuavran demiş ki:onurksk demiş ki:Geçenlerde hazır yanımda hanım yokken bi deniyim dedim izmir - aydın otobanında 170 Km hıza çok zorlanmadan rahatça ulaştı ama sonrasında pek hızlanmaya niyetide yok gibiydi yeter gibilerinden bende zorlamadım belki 180 olurdu bu boyuttaki bir araba için bu hız çok bile anlık tüketim zaten uçuştaydı :)
benim satma sebebimin başında gelen ilk neden yüksek performansta aşırı yakıt tüketimi idi ben normal ana yolda 170 i görüyordum ama anlık yakıt kısmını kapatıyordum... 2.si de koyu renk olduğu için çizikleri gösteriyordu...
her zamanmı bu süratlarda yolculuk yapıyorsun, arada bir zevkine gazlıyoruz onda da yakacaksa yaksın 110km sabit hızda 5.5-6 lt ortalaması var gayet iyi hele 90 la gidince 4lt altına iniyor düz yolda

Bu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 6 misafir