CLIO 4 İNCELEME

ClioIII araçlarımız, modelleri, genel araç özellikleri ve diğer özelliklere dair konular.

Re: CLIO 4 İNCELEME

İleti onurksk » 13 Aralık 2012 01:56

mehmetturk demiş ki:Clio4'ün orta konsoldaki ekrana gelince; facia! Sanki sonradan sanayide çaktırmışlar gibi! Adam gömer şunu konsola, kalite hissi verir yahu! İşin ilginci aynı saçmalık Mercedes A serisinde de var yenilerde...

Sonuna kadar katılıyorum clio 4 gerçekten güzel bir araç dış görünüşü güzel, güvenlik donanımı güzel yani al benili bir araç amaaaa nedendir bilemiyorum o ortadaki çakma çin malı "BASTIRMATİK" ekran bana acaip itici geldi. Ekran olmayan joy donanım al aradaki 3.000 Tl civarındaki farka sis lambası, park sensörü ve çelik jant taktır al sana canavar gibi araba :)
onurksk
YÜZBAŞI
YÜZBAŞI

Marka & Model: Artık yok :(
Motor Tipi & Gücü: .
Kilometre: 0
İsim ve Şehir: İzmir

İleti planetearth » 22 Ocak 2013 08:33

Mais'te inceleme fırsatı buldum aracı ilk anda çok hoş duruyor ama arka diz mesafesi clio 3 e göre dar. Punto bu konuda başarılı clio 3 te yakınında ancak clio 4 arka diz mesafesi konusunda sınıfta kaldı benim için. B segmenti olsada arkada oturan insanın yolculuk sırasında rahat etmesi gayet önemli bir konu. Ses sisteminde de aman aman bir farklılık duyamadım. Bu paraya bu aracı ben almam. 43.500 tl lik dizel araçta arka camların da manuel olması ne kadar müsteriyi kekleyebildiğini gösteryor Renault'un. Adamlarda haklı aslında ne yaparlarsa yapsınlar satacaklarından eminler.
planetearth
ÜSTEĞMEN
ÜSTEĞMEN

Marka & Model: Clio III Dynamique
Motor Tipi & Gücü: 1.4 16v 98bg + lpg
Kilometre: 97000
Yakıt: opet
Lastik Markası: continental cpc 5
İsim ve Şehir: Ankara

İleti kadr35 » 22 Ocak 2013 20:47

Arkadaşlar 2 ay önce clio 4'ü büyük bir merakla görmeye gittim.Herkes gibi clio 3'e konulmayan eksikliklere bakmakla birlikte kapıların kapanışını denedim.1 denedim kapanmadı.2-3-4 en sonunda ittirerek kapattım.Tam o sırada müşteri temsilcisi ; 'Müşterilerimiz çok sık açıp kapattılar' dedi ve farkında olmadan pot kırdı.Bu araçların kapları üretim aşamasında denemiyor anlamına geliyor.Sıfır aracın nasıl olurda kapısı bu hale gelir,ki bu arabayı alan yıllarca bu kapıyı açıp kapatacak.İşin özü suç bunu satanlarda değil aslında.Nasılsa Türk'lere bu arabaları satarız mantığını oturttuğumuz için bizim de suçumuz var.Aynı arabayı aynı kalitede avrupa'da satsınlar bakalım kaç kişi alacak.Ayrıca bunu sadece renault yapmıyor.Türkiye'ye araba üreten tüm firmalarda bu mantık oturmuş durumda....
kadr35
UZMAN ONBAŞI
UZMAN ONBAŞI

Marka & Model: Renault ClioIII
Motor Tipi & Gücü: 1.5DCI 65hp
Kilometre: 32
Yakıt: petrolofisieurodizel
İsim ve Şehir: kadir-izmir

İleti umitsen21 » 31 Ocak 2013 21:45

ben daha çok bu kasanın grand tour da nasıl durcağını merak ediyorum
umitsen21
ASTSUBAY BAŞ ÇAVUŞ
ASTSUBAY BAŞ ÇAVUŞ

Marka & Model: ClioIII
Motor Tipi & Gücü: 1.5dci 85bg
İsim ve Şehir: ankara

İleti impossible » 01 Şubat 2013 09:29

umitsen21 demiş ki:ben daha çok bu kasanın grand tour da nasıl durcağını merak ediyorum

yakinda sanirim yil sonu ya da gelecek yılbasi gibi geliyo, öyle duymustum..
bence gayet şık, clio4 deki hiç sevmedigim arka diz ve baş mesafesi darlığı bu arabada yok olmuş gibi..

http://www.gmotors.co.uk/news/new-renau ... nd-tour-4/

http://www.gmotors.co.uk/news/new-renau ... rand-tour/

http://www.google.com.tr/imgres?q=yeni+ ... :100,i:259
impossible
YARBAY
YARBAY

Marka & Model: Clio DynamiqueTomtom
Motor Tipi & Gücü: 3 x 1.5 dCI 85 hp
Yakıt: değişken
Lastik Markası: Continental
İsim ve Şehir: murat - nazilli > bodrum > antalya

İleti burak120320 » 01 Şubat 2013 17:24

Son linkdeki resimde çok şık görünüyor, hatta HB'den daha şık.
burak120320
YÜZBAŞI
YÜZBAŞI

Marka & Model: 308 Sportium
Motor Tipi & Gücü: 1.6 hdi
Kilometre: 52000
Yakıt: Shell Nitro
Lastik Markası: Michelin

İleti oguz1 » 03 Şubat 2013 20:10

Renaultun araç satma stratejisi her zaman müşterinin lehine olmuyor. Standart donanımlarda her zaman olduğu gibi eksik olanı fazla para vererek alıyorsun.
oguz1
Moderatör
Moderatör

Marka & Model: RENAULT CLIOIII
Motor Tipi & Gücü: 1,5 dci 80 bg
Kilometre: 122000
Yakıt: opet
Lastik Markası: tigar-lassa snoways
İsim ve Şehir: Murat İzmir

İleti impossible » 05 Şubat 2013 12:41

impossible
YARBAY
YARBAY

Marka & Model: Clio DynamiqueTomtom
Motor Tipi & Gücü: 3 x 1.5 dCI 85 hp
Yakıt: değişken
Lastik Markası: Continental
İsim ve Şehir: murat - nazilli > bodrum > antalya

İleti AF890 » 06 Şubat 2013 16:16

5yıldır clio3 kullanıcısı olarak clio4'e geçmeyi aracı inceledikten sonra tamamen çıkardım aklımdan, tmm aracın dış tasaramı güzel de içi çok kötü ya en full modelinin bile heryeri plastik, aracın içine binince kendimi fiorinoya binmiş gibi hissettim :) clio3'den sonra segment değiştirmem gerek die düşünüyorum ama bu asla bi megane olmaz çünkü son haliyle o da çok uyduruk duruyor. geçen hafta sonu astralara baktım, en düşük edition 1.6benzinli versiyonu bile çok hoşuma gitti, taktır tüpü olsun bitsin :)
AF890
ASTSUBAY BAŞ ÇAVUŞ
ASTSUBAY BAŞ ÇAVUŞ

Marka & Model: 2008 Grand Tour Auth
Motor Tipi & Gücü: 1.2 16V
Kilometre: 76500
Yakıt: LPG
Lastik Markası: Lassa
İsim ve Şehir: Fatih Niğde

İleti onurksk » 06 Şubat 2013 21:15

AF890 demiş ki:5yıldır clio3 kullanıcısı olarak clio4'e geçmeyi aracı inceledikten sonra tamamen çıkardım aklımdan, tmm aracın dış tasaramı güzel de içi çok kötü ya en full modelinin bile heryeri plastik, aracın içine binince kendimi fiorinoya binmiş gibi hissettim :) clio3'den sonra segment değiştirmem gerek die düşünüyorum ama bu asla bi megane olmaz çünkü son haliyle o da çok uyduruk duruyor. geçen hafta sonu astralara baktım, en düşük edition 1.6benzinli versiyonu bile çok hoşuma gitti, taktır tüpü olsun bitsin :)

Bende Clio 4 için baya hevesliydim ama full dizel versiyonu 46.000 TL civarında ve bu paraya clio alınmaz ne C hatta D segmentleri varken
onurksk
YÜZBAŞI
YÜZBAŞI

Marka & Model: Artık yok :(
Motor Tipi & Gücü: .
İsim ve Şehir: İzmir

İleti emirsimsek34 » 07 Şubat 2013 20:49

Kesinlikle Katılıyorum Bu Arabanın Dizeline 45 bin lira verilmez Birde Kişiselleştirmeyle 45 bini geçicek. Ben Senede 7 bin Km Yaptığım İçin 1.2 Ful donanım Almayı düşünüyorum 36 bine.Nisanda Allahın izniyle alıyorum R-link 17 Jant Martta satışa çıkıcak Onları bekliyorum yoksa daha önceden almıştım .Clio 3 ten clio 4 e geçen biri olacağım Arabam boş donanım olduğu için sıkıcı gelmeye başladı özellikle içi dış tasarımlarını beğeniyorum clio 3 ün ama clio 4 te dokunmatik ekran falan filan olunca 7 8 sene binsen sıkılmazsın Renault İlk sefer B segmentinde Süper Araba Yaptı.0.9 motor yeni motor olduğu için güvenemedim Sonuçta Renault bu :D 1.2 Bilindik motor ve bana göre çok iyi ve yeterli.C Veya D segmenti 45 bin liraya Dizeli varmıki Full Donanım birde ?? saygılarımla.
emirsimsek34
ÇAVUŞ
ÇAVUŞ

Motor Tipi & Gücü: 1.216 V
Kilometre: 52
Yakıt: Benzin Opet
Lastik Markası: Bridgestone
İsim ve Şehir: İstanbul

İleti batuavran » 09 Şubat 2013 02:02

emirsimsek34 demiş ki:Kesinlikle Katılıyorum Bu Arabanın Dizeline 45 bin lira verilmez Birde Kişiselleştirmeyle 45 bini geçicek. Ben Senede 7 bin Km Yaptığım İçin 1.2 Ful donanım Almayı düşünüyorum 36 bine.Nisanda Allahın izniyle alıyorum R-link 17 Jant Martta satışa çıkıcak Onları bekliyorum yoksa daha önceden almıştım .Clio 3 ten clio 4 e geçen biri olacağım Arabam boş donanım olduğu için sıkıcı gelmeye başladı özellikle içi dış tasarımlarını beğeniyorum clio 3 ün ama clio 4 te dokunmatik ekran falan filan olunca 7 8 sene binsen sıkılmazsın Renault İlk sefer B segmentinde Süper Araba Yaptı.0.9 motor yeni motor olduğu için güvenemedim Sonuçta Renault bu :D 1.2 Bilindik motor ve bana göre çok iyi ve yeterli.C Veya D segmenti 45 bin liraya Dizeli varmıki Full Donanım birde ?? saygılarımla.

tercih meselesi 1,2 kullandım ve (2011 modeldi) sattım 2012 model dizel 90 hp aldım. iyiki satmışım diyorum. hem performans hem ekonomi 90 hp dizelde. tam tersi de 1,2 de..
batuavran
ASTEĞMEN
ASTEĞMEN

Marka & Model: CAPTUR
Motor Tipi & Gücü: 1.5dc 90bg ICON EDC
Kilometre: 6000
Yakıt: shell
Lastik Markası: MİCHLEN
İsim ve Şehir: batuhan (adanalı ama denizlide)

İleti emirsimsek34 » 09 Şubat 2013 20:25

Hayırlı Olsun ozaman Allah Kaza Bela Vermesin:) dediğin gibi tercih meselesi
emirsimsek34
ÇAVUŞ
ÇAVUŞ

Motor Tipi & Gücü: 1.216 V
Kilometre: 52
Yakıt: Benzin Opet
Lastik Markası: Bridgestone
İsim ve Şehir: İstanbul

İleti burak120320 » 10 Şubat 2013 00:47

Dün EDC'li fluance kullandım ve sıkı bir manuelci olmama rağmen hergün trafikte hamallık yaptığımı hissettim. Artık direnmiycem sanırım.. Clio 4 ün EDC'si geldiğinde bi delilik yapabilirim, hatta yapmak istiyorum!!!!
Seat Leon 1.6 TDI DSG inceledim bugün, motor şanzıman fiyat gayet iyi ama bir arabanın içi ancak bu kadar çirkin olabilir!! sırf bu yüzden vazgeçtim.
Bu seferde otomatiğe taktım kafayı :D
burak120320
YÜZBAŞI
YÜZBAŞI

Marka & Model: 308 Sportium
Motor Tipi & Gücü: 1.6 hdi
Kilometre: 52000
Yakıt: Shell Nitro
Lastik Markası: Michelin

İleti Burock » 10 Şubat 2013 03:09

burak120320 demiş ki:Dün EDC'li fluance kullandım ve sıkı bir manuelci olmama rağmen hergün trafikte hamallık yaptığımı hissettim. Artık direnmiycem sanırım.. Clio 4 ün EDC'si geldiğinde bi delilik yapabilirim, hatta yapmak istiyorum!!!!
Seat Leon 1.6 TDI DSG inceledim bugün, motor şanzıman fiyat gayet iyi ama bir arabanın içi ancak bu kadar çirkin olabilir!! sırf bu yüzden vazgeçtim.
Bu seferde otomatiğe taktım kafayı :D

Adaş en son kasa leon'dan bahsediyosan eğer ben onu gayet beğendim. Çakma audi gibi olmuş ancak şu bol bol modlanan yeni kasanın öncesnden bahsediyosan ne desen haklısın. :D
Burock
ÜSTEĞMEN
ÜSTEĞMEN

Marka & Model: ClioIII Executive
Motor Tipi & Gücü: 1.4 16v
Yakıt: Shell
Lastik Markası: Brigstone
İsim ve Şehir: Brk

ÖncekiSonraki

Genel Konular

Kimler çevrimiçi