ali26 demiş ki:polen filtresinin yeri nerede mümkünse resim ekleyebilirmisiniz.tşk.
faruks demiş ki:arkadaşlar jant kapağını sürttüm bende acaba garanti kapsamında değiştirebiliyormuyuz...birde çekme cd ler ERROR veriyor acaba sizde de aynısını yapıyormu onuda değiştirecem olmadı....
impossible demiş ki:faruks demiş ki:arkadaşlar jant kapağını sürttüm bende acaba garanti kapsamında değiştirebiliyormuyuz...birde çekme cd ler ERROR veriyor acaba sizde de aynısını yapıyormu onuda değiştirecem olmadı....
faruk kardeş bu yazdıkların şaka degil mi, yani ciddi degilsin?
faruks demiş ki:arkadaşlar jant kapağını sürttüm bende acaba garanti kapsamında değiştirebiliyormuyuz...birde çekme cd ler ERROR veriyor acaba sizde de aynısını yapıyormu onuda değiştirecem olmadı....
faruks demiş ki:impossible demiş ki:faruks demiş ki:arkadaşlar jant kapağını sürttüm bende acaba garanti kapsamında değiştirebiliyormuyuz...birde çekme cd ler ERROR veriyor acaba sizde de aynısını yapıyormu onuda değiştirecem olmadı....
faruk kardeş bu yazdıkların şaka degil mi, yani ciddi degilsin?
ciddi ortamlarda pek şaka yapmıyorum... Temenilerin isteklere karıştığı bir cümlede, anlamı ararken mesajı değilde direk mecazı alırsan en absürd durumlar bile okuyana trajedik gelir... (for example: YOU!!!)
faruks demiş ki:Üstad eyvallah...ben hep philips marka cd lerde denedim gerçi bir de başka marka bir cd de denemekte fayda var...kaç hızında yazıyorsunuz cd leri... yazma hızıda fark ediyor olabilir...
Bu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 41 misafir